Kuyuluk Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Çağdaş bir yönetim anlayışı ve koşulları doğru algılayıp yorumlayabilen eğitmenleri ile toplumda kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek. Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerimizin eğitimini, disiplinler arası yaklaşım benimsenerek geliştirmek, Bireysel farklılıklar dikkate alınarak hazırlanmış planlar çerçevesinde, öğrencilerin var olan potansiyelini ortaya çıkararak geliştirmek. Mesleki ve sosyal yaşam becerileri kazanmış, özgüven sahibi, yetenekleri doğrultusunda üretime katılan bireyler yetiştirmek, Sevgi ve özveriyle; bağımsız ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; ilköğretimi bitirmiş, eğitilebilir düzeydeki zihinsel engelli öğrencilerimize sevgi ve saygıyı esas alan çağdaş bir yönetim anlayışıyla uygun bir eğitim ortamı sunmak ve bireysel eğitim programlarını, etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak öğrencilerimizin bireysel, sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayıcı, kalıcı öğrenmeler kazandırmak temel görevimizdir.

Başarılar: 0

Saatler: 09:10-14:30